Bambukinė šluotelė Chasen
Bambukinė Matcha šluotelė
Bambukinė šluotelė chasen yra tradicinė japonų arbatos šluotelė, pagaminta iš aukščiausios kokybės bambuko pluošto. Šios bambukinės šluotelės yra naudojamos japonijoje gaminant ceremoninę matchą. Bambukinė šluotelė Chasen yra rankų darbo, kurią sudaro daugybė plonų bambuko pluoštų, susukta į spirales ir sujungta į vieną vienetą. Šluotelės pluoštai yra nuleisti į vidų, kurie yra tiesiai pritvirtinti prie bambuko rankenos. Bambuko rankena dažnai yra apdailinta aukščiausios kokybės bambuko, pluoštai yra tvirtai pritvirtinti prie rankenos, suteikiant patogumą ir įspūdį, kad rankena yra natūraliai susijusi su šluotele.
Šluotelė chasen yra ypač vertinama dėl savo sugebėjimo subtiliai sumaišyti matcha miltelius su vandeniu. Šluotelės pluoštai yra ypač minkšti, todėl jie nekenkia milteliams, tačiau tuo pačiu metu yra pakankamai tvirti, kad būtų galima sukurti kreminę ir glotnią matcha konsistenciją. Šios šluotelės yra laikomos esminiu įrankiu matcha ruošime ir mėgėjai jas vertina dėl jų puikaus dizaino ir funkcionalumo. Norėdami paruošti matcha arbatą, į dubenėlį įpilkite karšto (ne verdančio) vandens ir įberkite matcha miltelių. Tada šluotele sukamaisiais judesiais maišykite matcha miltelius ir vandenį, kol susidarys puta. Bambukinės šluotelės yra ilgaamžės ir gali būti naudojamos daug kartų. Tačiau svarbu jas po kiekvieno naudojimo kruopščiai išplauti ir išdžiovinti. Bambukinės šluotelės yra puikus būdas paruošti tradicinę matcha arbatą. Jos yra natūralios, ilgaamžės ir lengvai naudojamos.
- Į puodelį įpilkite 1 šaukštelį matcha arbatos miltelių.
- Lėtai supilkite 100 ml karšto, bet ne verdančio vandens apie (70-80 °C).
- Plakite bambukine šluotele, kol susidaro putos.
O ieškantiems skonių įvairovės siūlome išbandyti matcha, gardintą pienu. Rinkitės įprastą ar augalinį pieną – pagal skonį. Gali būti geriama karšta ar šalta, tad puikiai tinka įvairiais metų laikais. Rinkitės priklausomai nuo to, ko tuo metu trokštate: sušilti ar atsivėsinti.
17,99 €
Turime